Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nathie944

Krystian Jachna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15zjif.png

Komentujcie ^^

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Co tu niby jest do komentowania? Jakis ssy z gry w lobby!?

Nathie944 pupil GM, dostal bana ...

Popatrz dopiero pisz...

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

hah wiedziałem że on dostanie bana no i dobrze i tak go nie lubie !!! :) i za wystawe like

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano
xD tyle lat gral . Gralem z nim pare razy kiedys dawno temu .A podobno taki pro . A tu wyszlo hacker xD like za wstawke . Nawet jego filmy o lataniu heli ogladalem na yt xD

BUM

Opublikowano

Ale Gm tak go kocha ze odblokuja go:)

Hehe :) ja dzisiaj z nim gralem i mial 41 kill i 38 dead wiec to mi na hacka niewyglada

;p bez powodu nikt nikomu bana nie da to nie czasy gf ;p

BUM

Opublikowano

Nathie944 pupil GM, dostal bana ...

Popatrz dopiero pisz...

czemu pupil ? lol wytlumacz mi to |:

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

czemu pupil ? lol wytlumacz mi to |:

...

Przecież to każdy wie, że nathie liże im dupe.

Gdybyś grał to bys wiedział...

blck.png

Opublikowano

kurde znowu go odbanowali

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

zal jak mozna ludzi w konia robic wczoraj z nim gralem i ma 54 lvl lowie ZAL mi cie Lowie

Nie robić w konia "lamusie" tylko, go odbanowali pało :P

Ale twój móżdżek i tak tego nie pojmie :)

blck.png

Opublikowano

Nie robić w konia "lamusie" tylko, go odbanowali pało :P

Ale twój móżdżek i tak tego nie pojmie :)

Krystian sijj mi pale to po chuja dajesz ten temat??

podniecilęś sie ???

Opublikowano

Krystian sijj mi pale to po chuja dajesz ten temat??

podniecilęś sie ???

Gdybyś może coś tam miał to by ssał. Ale że nic nie masz to wybacz ^^

To jest dział media, i można tu dodawać all ss. Więc wyluzuj nobku :**

OkeanoS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...